Steun het Toon Hermans Huis Maastricht

Hart voor het Huis
Binnenlopen kan voor lezingen, informatie, groepsbijeenkomsten. een luisterend oor of voor een goed gesprek en een kopje koffie. Ook kun je deelnemen aan activiteiten dat gericht is op ontspannen, verwerken, lotgenotencontact en het opdoen van positieve energie.

Veel gasten ervaren de activiteiten en diensten van het Toon Hermans Huis Maastricht als een verrijking in hun leven. We streven er immers naar om een bijdrage te leveren aan het behoud en verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Door de juiste zorg, begeleiding en activiteiten aan te bieden zorgen wij ervoor dat onze gasten minder snel in een isolement raken en vooral positieve energie opdoen om verder te gaan met hun leven.

Alle steun is van harte welkom

Het Toon Hermans Huis Maastricht kan alleen voortbestaan met bijdragen van de samenleving. Wij zijn namelijk voornamelijk toegewezen op donaties, giften en sponsoring.
Graag doen we een beroep op particulieren en bedrijven die geld willen doneren of willen sponsoren. Mensen met een hart voor het huis, én voor de manier waarop we hier mensen helpen.

Steun ons en wordt vriend van het Toon Hermans Huis Maastricht